MENÜ


Doklist.com által hitelesített szervezetTámogass az okostelefonoddal!
Egyszerűen, gyorsan, biztonságosan

Néhány egyszerű lépés, amit csak az első adományozásnál kell megtenned:

1) Töltsd le a MasterCard Mobile alkalmazást innen!

2) Regisztrálj! Az alkalmazást és a bankkártyát is szükséges (egyszeri dja bruttó 99 forint).

Fizetéskor:

1) Add meg MasterCard Mobile azonostód vagy a telefonszámod!

2) Erőstsd meg a tranzakciót a regisztrációkor általad választott mPIN-kódoddal!

Köszönjük!BLAST-HU

Ifjúsági és Gyermektábor


IFI SANSZ KLUB

RádiósanszA MasterCard Mobile

Okostelefonokra letölthető alkalmazás, melynek segtségével könnyen, gyorsan és biztonságosan lehet bankkártyával fizetni számos szolgáltatónál és internetes kereskedőnél. A MasterCard Mobile bevezetése új korszakot nyit a mobilfizetés fejlődésében, hiszen ez az első fizetési alkalmazás Magyarországon, ami függetlenül attól, hogy az ügyfél melyik mobiloperátor vagy bank szolgáltatását veszi igénybe, csupán a bankkártya segtségével teszi lehetővé a fizetést, megnyitva ezzel az ilyen tpusú alkalmazások használatát több millió MasterCard kártyabirtokos előtt.
Az alkalmazás letöltése és regisztrációja után a bankkártyát is regisztrálni kell a telefonon keresztül, melynek egyszeri dja bruttó 99 forint. Ezután a vásárlónak már nem kell minden egyes fizetéskor megadnia kártyaadatait. Ez nem csupán gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a telefonról indtott fizetéseket, de sok felhasználó számára megnyugtató is, hiszen a kutatások szerint továbbra is magas azoknak a fogyasztóknak az aránya, akik ódzkodnak kártyaadataik használatától az internetes fizetések alkalmával. A MasterCard Mobile-lal történő fizetéskor tehát sem a kártyaszámot, sem a bankkártya biztonsági CVC vagy PIN kódját nem kell megadni. A kártyabirtokos mobiltelefonszámát, vagy kifejezetten a szolgáltatáshoz biztostott MasterCard Mobile azonostóját adja meg fizetéskor, és a telefonjára érkező, a tranzakció adatait tartalmazó fizetési kérést egy hat számjegyű, alfanumerikus titkos kód megadásával (mPIN) erősti meg. Az mPIN olyan állandó kód, amelyet az alkalmazás regisztrációjakor választ magának a felhasználó, és amelyet bármikor megváltoztathat a telefonján keresztül. Az mPIN nem azonos a bankkártya PIN kódjával.
A MasterCard Mobile alkalmazásba az összes MasterCard bankkártya regisztrálható. A közeljövőben várhatóan a Maestro bankkárttyákkal is lehetséges lesz az alkalmazás használata. A MasterCard Mobile letöltéséhez, valamint a vásárlási műveletek elvégzéséhez természetesen szükséges a telefon internetes kapcsolatát biztostani.


Bankártyás
támogatás a
rendszerén keresztül

Hungary, 8000 Székesfehérvár, Lévai u. 11. +36 22 501-007; +36 70 384 6809
E-mail: asalapitvany@gmail.com info@albasansz.hu
Adószám: 18495834-1-07
Bankszámla: 10918001-00000046-01460007 IBAN: HU86 1091 8001 0000 0046 0146 0007

Tárhelyünket a

biztosítja